FAQ

Onze ontbijten

Wij bieden verschillende ontbijten aan, zowel voor kinderen, volwassenen als voor bedrijven. Alle informatie over de inhoud van de verschillende ontbijten kan je terugvinden door op aanbod te klikken en een ontbijtmand te selecteren.

Wanneer levert Early Birds Ontbijt

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom staan wij elke dag voor u klaar. Weekdag, Weekend of Feestdag, wij leveren steeds tussen 08u en 11u. Indien het ontbijt voor 08u00 geleverd moet worden neemt u best telefonisch contact met ons op (+32473524409).

Via ons bestelformulier kan u zelf het gewenste uur selecteren.

Waar levert Early Birds Ontbijt?
Enkele van onze vaste regio’s zijn: Deux Acren, Lessines, Ghoy, Geraardsbergen, Galmaarden, Vollezele, Tollembeek, Herne, Edingen, Bever, Kokejane, Ninove, Appelterre, Eichem, Voorde, Denderwindeke, Haaltert, Denderleeuw, Denderhoutem, Aalst, Erembodegem, Zottegem, Lierde, Deftinge, Halle, Kester, Gooik, Oetingen, Leerbeek, Heikruis, Pepingen, Lennik, Roosdaal, Flobecq, Brakel, Ronse, Oudenaarde, Steenhuize Wijnhuize, Liedekerke, Herzele, Erpe Mere, Burst, Bambrugge, Erondegem, Sint Lievens Houtem… Indien onze planning het toelaat leveren wij ook bijvoorbeeld regio Gent, regio Brussel.

Onze producten

Daar wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, uit zich dat niet in de verpakking (geen ontbijtmand) maar in de kwaliteitsvolle producten door ons geselecteerd. Zoals onder andere:

  • Ook onze thee Mighty Leaf in artisanale zakjes (Tea Pouches, prijswinnende handgemaakte zijden zakjes die biologisch afbreekbaar zijn, zonder nietjes, lijm) is van superieure kwaliteit. Deze worden gevuld met grote theebladeren, stukjes fruit, kruiden en specerijen, een ongelooflijke smaakervaring!
  • Koffie kan u naar keuze selecteren, denk maar aan Nespresso, Dolce Guesto, Senseo, Nescafe.
  • Enkel kwaliteits Cava (methode traditional) wordt aangeboden, volgens de gekende samenstelling: Macabeo, Xarel-Lo en Parellada in Brut versie.
  • De pralines die je als supplement aan een ontbijt kan toevoegen zijn luxe pralines afkomstig van Chocolatier Anton uit Denderhoutem. Een jong opkomend talent die na zijn opleiding bij topchocolatiers stage gelopen heeft. Hij is zelf door Gault&Millau geselecteerd om 1 van zijn top pralines (cuberdon) op Tommorowland 2017 voor te stellen (Tastes of the World-restaurant op Tomorrowland).
  • De bloemen die u als supplement aan een ontbijt kan toevoegen, worden vers samengesteld door Emma van Emma's bloemen & Sfeer en zijn een plezier voor het oog.

Ook tijdens speciale periodes worden er door ons gratis kwaliteitsproducten toegevoegd, denk maar aan Callebaut chocolade voor Sint-Maarten, Sinterklaas, Pasen,…